Doris Hemservice

Flexibel Städtjänst För Städning

Priser

ABONNEMANG


Vid bokning av ett abonnemang är första städningen inte bindande. Abonnemangspriset fastställs efter första städtillfället då vi vet förutsättningarna för din bostad. Abonnemanget gäller för sex månader och därefter är det löpande med en månads uppsägningstid.När du köper våra tjänster i abonnemangsform blir kostnaden per städtillfälle lägre, du har kortare avbokningstid och du får tryggheten med att samma personal utför städningen på förutbestämd tid. Doris Hemservice erbjuder ett abonnemang med avtal där du kan välja mellan frekvenserna: varje vecka, var fjortonde dag alternativt var fjärde vecka .

 

 

Priser efter max 50% skatteavdrag :

 • Hemstädning        -   162 kr/timme inkl. moms.

 • Fönsterputs          -   185kr/timme inkl. moms

   

Kontorsstädning

 • Kontorsstädning   -   360kr/timme inkl. moms

Trappstädning 

 • Trappstädning   -       360kr/timme inkl.moms

Mattvätt : 

 

 1. Dammsugning av mattan - tar bort lös smuts
 2. Fläckborttagning - löser upp eventuella fläckar
 3. Maskinell skurning - löser upp ingrodd smuts
 4. Våtsugning - suger upp all smuts och rengöringsmedel
 1. Slutbesiktning – genomför slutlig koll tillsammans med dig**(en del av vår nöjd kund garanti)

 

 

 

Möbeltvätt

Varför byta ut dina möbler när vi kan rengöra dem med möbeltvätt? Kanske kan vi få dem att se ut som nya igen?

Med rätt underhåll kan stoppade möblers livslängd förlängas avsevärt. Doris Hemservice hjälper dig att ta bort smuts och avlägsna föroreningar som damm, kvalster eller pollen. Vi återställer den skönhet och friskhet alla dina stoppade tygmöbler en gång hade. Låt inte dina möbler förlora sin skönhet igen.

Visste du att vanlig dammsugning endast fångar upp till 60% av smutsen i din möbel? För att undvika att dina möbler framkallar allergier bör de rengöras regelbundet av proffs.Detta är extra viktigt i allmäna miljöer så som kontor, biografer och restauranger. 

Låt oss på Doris Hemservice göra jobbet -  du få längre livslängd på dina möbler och en hälsosammare miljö! Självklart väljer vi den rengöringsprocess och som passar just ditt tyg bäst.

 

Vad kostar det?

För att få en prisuppgift på det just du behöver hjälp med, slå oss en signal, skicka ett mejl eller fyll i prisförfrågan direkt i formuläret här på sidan. Vi garanterar att du alltid får svar inom 24 timmar.

Om du är osäker på om möbeltvätt är rätt för Dig - kan Du maila in en bild på Dina möbler till oss info@dorishemservice så återkommer vi med en prisuppgift inom 24 timmar.


 

 
 
 

Design By Pixelunion
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)